16shkurt_plaza

Rizgjim Kombetar

Problemi më i madh është që akoma nuk ka një përgjegjës. Kemi të gjitha databaset tona të vjedhura. Jemi të gjithë target i vjedhjes së llogarive tona. Kemi 5 persona që AKSH-i i ka nominuar si përgjegjës por ata persona nuk kanë pasur akses në këto servera. AKSH-i nuk do ti japë zgjidhje kësaj gjëje.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

s
<Rizgjim Kombetar/>

Rreth Nesh

Rizgjim_Kombetar

Rreth nesh

Rizgjimi Kombëtar është një lëvizje jo politike e krijuar nga një grup profesionistësh nga Shqipëria dhe Diaspora të apasionuar pas teknologjisë, e cila do ndërgjegjësojë kombin për t’iu kundërpërgjigjur korrupsionit dhe klasës politike që prej 3 dekadash ka mbjellë varfëri, prapambetje kulturore dhe emigrim masiv. Synimi jonë është të ndërtojmë një ide, idenë e një komuniteti të bashkuar sepse idetë janë të përjetshme!

Vendi ynë nuk ka nevojë për lidera, por për një platformë që godet korrupsionin qeveritar, godet paktet e partive politike kundra interesave kombëtare dhe motivon institucionet e drejtësisë.

Gjithmonë kemi protestuar kundra korrupsionit qeveritar si demokratë dhe socialistë, por asnjëherë si një komb!

Ka ardhur koha të ringrihemi si komb sepse kombi që fle vdes!